Bel: 053 - 461 44 66 of [email protected]
Onze uitgebreide showroom bezoeken? Voor gegarandeerd het beste advies maak telefonisch, per chat of per email een afspraak!
Officieel dealer van alle grote merken... Elementi di Cucina, Ilve, Stoves, Smeg, Steel, Aga en veel meer Bekijk alle denkbare mogelijkheden op het gebied van fornuizen Natuurlijk CBW erkend
items:0 totaalprijs: € 0,00
 
Adres:
Lenteweg 62
7532 RL Enschede
 
Bel: 053 - 461 44 66
 
Openingstijden:
Dinsdag9.00-18.00
Woensdag9.00-18.00
Donderdag9.00-18.00
Vrijdag9.00-18.00
Zaterdag10.00-14.00
 
 
 
 
cbw erkend
 
 
Home > Gasfornuis kopen? Gewoon doen!

Gasfornuis kopen? Gewoon doen!

Gasfornuis gewoon doen

Dagelijks vragen klanten ons waarvoor ze moeten kiezen; een traditioneel fornuis op gas of toch voor een inductiefornuis? Er wordt immers veel gesproken over gas, elektrisch en inductie. Toch is gas voor de meeste huishoudens nog steeds het meest voordelig. En bij FornuizenPlaza weten we dat dat ook nog wel even zo blijft. Daarom verzekeren wij uw nieuwe gasfornuis 10 jaar lang tegen afsluiting van het gasnetwerk!

Bestaande aansluitingen vaak geen probleem

Gaat u nieuw bouwen dan is in veel gevallen de keuze eenvoudig. Deze woningen krijgen in veel gevallen geen gasaansluiting en dan bent u aangewezen op een inductiefornuis. Woont u in een bestaande woning of verhuisd u daar naar toe dan beschikt u waarschijnlijk over een bestaande gasaansluiting en kunt u wat ons betreft in de meeste gevallen prima overgaan tot de aanschaf van een gasfornuis. En dat zeker nu u gebruik kunt maken van onze gasaansluiting garantieregeling.

Waarom toch een gasfornuis kopen?

In onze buurlanden wordt nog altijd volop ingezet op gas. Gas is schoon, ruimschoots voorhanden en heeft de geringste CO2 uitstoot, in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Wereldwijd opererende fornuizenfabrikanten ontwikkelen en bouwen daarom in grote getale nieuwe gasfornuizen. Er is dus een enorm aanbod en daardoor zijn er voor u veel keuzemogelijkheden.

Zitten er dan geen nadelen aan een gasfornuis?

Aan ieder product zitten nadelen. bijvoorbeeld zoals nu de mogelijkheid die er bestaat dat u door uw gemeente gedwongen van gas afgesloten gaat worden. Daarom bieden wij u nu de mogelijkheid te kopen met onze gasaansluiting garantieregeling. Zodat u onbezorgd en met veel kookplezier gebruik kunt gaan maken van uw nieuwe gasfornuis.

Lees meer over onze voorwaarden of bel voor informatie.