Bel: 053 - 461 44 66 of [email protected]
Kom kijken naar het Grootste assortiment van Nederland
Officieel dealer van alle grote merken... Falcon, Boretti, Aga, M-System, Stoves, Belling, Viking, Smeg, Steel en meer Bekijk alle denkbare mogelijkheden op het gebied van fornuizen Natuurlijk CBW erkend
items:0 totaalprijs: € 0,00
 
Adres:
Lenteweg 62
7532 RL Enschede
 
Bel: 053 - 461 44 66
 
Openingstijden:
Dinsdag9.00-18.00
Woensdag9.00-18.00
Donderdag9.00-18.00
Vrijdag9.00-18.00
Zaterdag9.00-17.00
 
 
 
 
cbw erkend
 
 
Home > Boretti buitenkeukens

Boretti buitenkeukens

De robuuste Boretti Buitenkeukens zijn de gewone barbecue ver voorbij en bieden u alle comfort die u ook in uw eigen keuken gewend bent. Barbecue, grill, infraroodbrander, warmhoudbrander, afzetvlakken en soms zelfs een koelkast, behoren allemaal tot de mogelijkheden. Maar ook een teakhouten modulair systeem, inclusief gootsteen, waarin diverse keuken inbouwapparaten in te passen zijn. Van koel- en wijnkast tot pizza-oven en biertap aan toe! Alles is dus aanwezig om ook buiten culinair uit te pakken.

2 jaar lang garantie met service aan huis !

Als u kiest voor een Boretti buitenkeuken, kiest u naast kwaliteit, topdesign en gebruiksgemak ook voor zekerheid, want als enige biedt Boretti maar liefst 2 jaar lang garantie met service aan huis! Gratis welteverstaan!

Om uw fraai vormgegeven en hoogwaardige buitenkeuken compleet te maken, biedt Boretti een ruime keus aan mooie en handige accessoires die u zowel binnen- als buitenshuis kunt gebruiken.

Mooi weer en lekker uitgebreid buiten eten: de ideale combinatie! Tenzij u noodgedwongen het eten binnen dient te bereiden en u de zon dus alleen van achter het keukenraam ziet terwijl u kookt. Als u voor een Boretti buitenkeuken kiest, hoeft u in uw kookcomfort buiten in ieder geval geen concessies meer te doen.

Daarom kiest u voor een Boretti Buitenkeuken: 

  • Kwaliteit, topdesign, gebruiksgemak čn service
  • 2 jaar gratis volledige garantie met Boretti service aan huis
  • CE gecertificeerd
  • Geleverd met een prachtige afdekhoes*
  • Geleverd met een gasdrukregelaar
  • Geleverd met een Boretti Outdoor Kitchen kookboek
  • Grotendeels (voor)gemonteerd geleverd
  • Enkele buitenkeukens zijn tegen meerprijs leverbaar in alle RAL kleuren
 

Bestel NU een prachtige Buitenkeuken.